Ota yhteyttä
Tilausesitykset

Tilausesitykset

Vuodesta 1990 lähtien Stella Polariksen improvisoidut esitykset ovat tuoneet iloa, vakuuttavuutta ja viihteen huippuosaamista satojen yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin ympäri Suomea.

Kaikki tilausesityksemme ovat räätälöitävissä keston, kielen, esiintyjäkokoonpanon yms. osalta, ja siksi ne sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin, tiloihin ja tapahtumiin. Esityksen inspiraation lähde on aina yleisö, ja jokainen ohjelmanumero on näin ollen uniikki!

Impron iloa

Impron iloa

Stella Polariksen improvisoijat viihdyttävät yleisöä tarinoin, lauluin ja hauskoin kohtauksin. Esitys sopii monenlaisille yrityksille ja monenlaisiin tilaisuuksiin. 
Kesto: 45 min. tai tilaajan toiveen mukaan.

Improvisoijina kaksi näyttelijää tai näyttelijä ja muusikko.

Tuote on ostettavissa elämyskaupastamme, katso lisää >>

Impron ilotulitus

Impron ilotulitus

Improvisaation juhlaa: tarinoita, lauluja, hahmoja… mitä ikinä toivotte. Yleisön ehdotuksista ennen näkemättömiä kohtauksia. Stella Polariksen klassikoksi muodostunut esitysmuoto, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Kesto: 45 minuuttia tai tilaajan toiveen mukaan. Also in English.

Improvisoijina kaksi näyttelijää ja muusikko, tai yksi näyttelijä ja kaksi muusikkoa.

Tuote on ostettavissa elämyskaupastamme, katso lisää >>

Mieletön historia

Mieletön historia

Esitämme improvisaation keinoin yrityksenne / päivänsankarin menneen, nykyhetken ja tulevan. Totuuteen nojaten, mutta railakkaasti taiteellisin vapauksin tulkittuna.
Sopii mainiosti yritysten/henkilöiden vuosijuhliin, eläkejuhliin jne.
Kesto: noin 1 tunti tai tilaajan toiveiden mukaan.

Improvisoijina kaksi näyttelijää ja muusikko tai yksi näyttelijä ja kaksi muusikkoa.

Tuote on stettavissa elämyskaupastamme, katso lisää >>

Kiertelevä improduo tai improkvartetti

Kiertelevä improduo tai improkvartetti

Improvisoijat kiertelevät pöydissä ja yleisön keskuudessa improvisoimassa ihmisten toiveiden pohjalta. Yleisö pääsee osallistumaan ja kokemaan improa läheltä. Sopii erityisesti tilaisuuksiin, joissa ei ole esiintymislavaa tai missä ihmiset ovat jakautuneet useisiin eri tiloihin.
Kesto: Tilaajan toiveen mukaan.

Pieniele yleisömääriäle kaksi mprovisoijaa (improduo) ja suuremmille neljä improvisoijaa (improkvartetti). Monenlaiset kokoonpanot mahdollisia, kysy lisää! 

Tuote on ostettavissa elämyskaupastamme, katso lisää >>

Show and dinner

Show and dinner

Dinneri löytyy, mutta mistä show?
Ei hätää! Stella Polaris juontaa, musisoi ja viihdyttää, ja ikimuistoinen ilta on valmis. Improvisoiden, tottakai!
Kesto: Tilaajan toiveen mukaan.

Monelnaiset kokoonpanot mahdollisia. Kysy lisää!

Tuote on ostettavissa elämyskaupastamme, katso lisää >>

Näytelmä

Näytelmä

Virtuoottinen, täysin improvisoitu juonellinen näytelmä yleisön valitsemista lähtökohdista. Kokoillan näytelmät ovat vuosia olleet Stella Polariksen osaamisen huipputaidonnäyte.

On myös mahdollista valita näytelmälle tyylilaji kuten dekkari, romanttinen komedia tai musikaali.
Kesto: Pienoisnäytelmä n. 1 tunti
Kokoillan näytelmä n. 2 tuntia, sisältäen väliajan

Tuote on ostettavissa elämyskaupastamme, katso lisää >>

 

Jukebox

Jukebox

Haluatko kuulla lempilaulusi, jota ei vielä ole sävelletty? Haluatko omistaa serenadin rakkaallesi? Tarvitseeko yrityksesi uuden tunnusmusiikin? Nyt se on mahdollista! Stella Polariksen hurjapäiset improvisoijat kajauttavat improjukeboxista tarvittavat enkelikuorot, mulliköörit, rock´n´rollit, oopperat, räpit, rumbat, musikaalit, ja persjalkahumpat, mitä nyt yleisö keksiikään ehdottaa. 
Kesto: 30-60 min.

Kouluvierailut

Kouluvierailut

Improvisaatioesitys, jossa lapset/nuoret saavat konkreettisesti osallistua kohtausten rakentamiseen. Esitys muokkauttuu kaikille kouluasteille sopivaksi. Esitämme improvisoituja tarinoita ja kohtauksia, sekä avaamme työtapaamme: miten luomme turvallisen ilmapiiri kaikille, jotta voimme toimia ja onnistua yhdessä?Toiminnallisilla harjoitteilla saadaan aikaan konkreettinen muistijälki.Soveltuu hyvin myös vanhempainiltoihin.
Kesto: n. 45 min.Max. 50-80 oppilasta/esitys (katsojien iästä riippuen)

Teatterivierailut

Teatterivierailut

Kokoillan improvisoitu näytelmä, perhedraama, dekkari, romanttinen komedia tai musikaali, teidän teatterissanne. Stella Polaris esiintyy ilolla, ympäri Suomea.
Kesto: n. 2 tuntia, sisältäen väliajan

Erinomainen äänentoisto loihtii mieleenpainuvan tapahtuman

Erinomainen äänentoisto loihtii mieleenpainuvan tapahtuman

Laadukas äänentoisto on yksi menestyksekkään tapahtuman kulmakivistä. Äänentoiston tarve tilassa tulee selvittää etukäteen. Varmistaaksemme parhaan laadun, esiinnymme mieluiten oman huippulaadukkaan L-acoustics-äänentoistolaitteistomme ja oman teknisen äänihenkilön kanssa. Jos tapahtumapaikan kiinteä äänentoisto on korkealaatuinen ja paikalla on erillinen äänihenkilö, tai olette hankkineet erikseen äänentoistofirman huolehtimaan äänentoistosta, voimme esiintyä myös ilman omaa tekniikkaa. Halutessanne voitte vuokrata meidän äänentoistomme ja äänihenkilömme koko tapahtumanne ajaksi.

Lataa tekninen raideri täältä >> 

Katso myös vinkkimme tapahtumajärjestäjälle >> 

 

Sari Siikanderin haastattelu

Sari Siikanderin haastattelu

LUE TÄSTÄ LINKISTÄ SARI SIIKANDERIN AJATUKSIA SIITÄ MITÄ IMPROVISAATIOLLA ON ANNETTAVAA ERI YHTEISÖILLE JA ORGANISAATIOILLE!

Tulemme kun kutsutaan!

Tapahtuman perustiedot
Yhteystiedot
Pyydä tarjous