Ota yhteyttä

Kurssit

Kahden Pitkän Miehen Musaimprokurssi 26.3.-23.4.

Kahden Pitkän Miehen musaimprokurssi edistyneemmille on syventävä viiden kerran kokonaisuus, jossa keskitytään lauluimpron eri osa-alueisiin. Kurssilla syvennytään spontaaniin säveltämiseen, sanoittamiseen, erilaisiin musatyyleihin ja musaimprotekniikoihin sekä kokonaisen esityksen valmistamiseen yleisölle.

Kurssit

Improvisaation peruskurssi 24.-25.3.

Rentoutta esiintymiseen ja arkeen! Antaudu improvisaation vietäväksi. Ota mukaan avointa mieltä ja heittäytymishalua, kun etsimme yhdessä positiivista vuorovaikutusta, oikeaa kuuntelua ja rentoa läsnäoloa erilaisilla improvisaatioharjoitteilla ja leikeillä. Kurssi sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa improvisaatiokokemusta.

Kurssit

Improvisaation JA…tkokurssi! 21.-22.4. TÄYNNÄ

Improvisaation peruskaava ja kultainen sääntö on JOO, JA... Hyväksymällä toisen idean ja jatkamalla sitä, on tarinoiden yhdessä kertominen lopulta vaivatonta ja hauskaa! Sinä, joka olet käynyt peruskurssin ja oppinut sanomaan JOO muiden ehdotuksille, ja haluaisit ottaa seuraavan askeleen - tämä on se!

Kurssit

Improvisaatio, luovuus ja voimavarat! 19.-20.5. tai 9.-10.6.

Kurssilla käsitellään rakentavan vuorovaikutuksen, kehonkielen ja statusilmaisun perusteita. Käytämme improvisaatiotekniikoita, rentoutumisharjoituksia ja visualisointia, sekä hyödynnämme psykoedukaatiota, siitä miten ihmisen mieli toimii; viesteistä tunteiden takaa, niiden rakentavasta ilmaisusta, että omien tarpeiden suorasta sanoittamisesta.

Kurssit

Improvisaation Masterclass ammattilaisille 26.3.| 9.4.| 30.4.

Masterclass on tarkoitettu näyttelijöille, esiintyjille tai improvisaation ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada lisää työkaluja työhönsä improvisaation avulla. Kouluttajana toimii Outi Mäenpää. Hän on kouluttanut yrityksissä ja yhteisöissä rakentavaa vuorovaikutusta, statusilmaisua ja väkivallatonta tarveviestintää 25 vuoden ajan.

Kurssit

Teatteri-improvisaation kesäkurssi 30.7.-3.8.

Stella Polaris järjestää viiden päivän intensiivikurssin improvisoinnista ja näyttelemisestä kiinnostuneille! Kurssilla käydään läpi improvisaation perustyökaluja, harjoitellaan erilaisia improvisaatiopelejä, tutkitaan näyttelijäntyötä improvisoiduissa kohtauksissa ja antaudutaan laulu-improvisaation vietäviksi.

Pyydä tarjous