Ota yhteyttä

Kurssit

Syksyn kurssikalenteri on julkaistu!

Tutustu Stella Polariksen kurssitarjontaan, josta löytyy valinnanvaraa niin aloittelijalle kuin esiintymisen ammattilaiselle. 

Kurssit

Teatteri-improvisaation kesäkurssi 30.7.-3.8. (TÄYNNÄ)

Stella Polaris järjestää viiden päivän intensiivikurssin improvisoinnista ja näyttelemisestä kiinnostuneille! Kurssilla käydään läpi improvisaation perustyökaluja, harjoitellaan erilaisia improvisaatiopelejä, tutkitaan näyttelijäntyötä improvisoiduissa kohtauksissa ja antaudutaan laulu-improvisaation vietäviksi.

Kurssit

Improvisaatio, luovuus ja voimavarat 8.-9.9.

Kurssilla käsitellään rakentavan vuorovaikutuksen, kehonkielen ja statusilmaisun perusteita. Käytämme improvisaatiotekniikoita, rentoutumisharjoituksia ja visualisointia, sekä hyödynnämme psykoedukaatiota, siitä miten ihmisen mieli toimii; viesteistä tunteiden takaa, niiden rakentavasta ilmaisusta, että omien tarpeiden suorasta sanoittamisesta.

Kurssit

Improvisaation peruskurssi 27.-28.10.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa improkokemusta, kun lähdemme yhdessä erilaisten improleikkien ja tekniikoiden kautta tutkimaan rentoa läsnäoloa, kuuntelua ja vuorovaikutusta. Kurssille tarvitset mukaan ainoastaan rohkeutta heittäytymiseen ja avointa mieltä!

Kurssit

Improvisaation jatkokurssi 24.-25.11.

Impron jatkokurssilla syvennämme taitojamme tarinankerrontamuodoista ja -tavoista. Käymme läpi uusia tarinalinjoja avaavat madonreiät sekä teatterin ja elokuvan eri tyylilajien tunnusmerkistöä. Kurssin osallistujilta edellytetään impron perusasioiden tuntemusta ja kokemusta lavatyöskentelystä.

Kurssit

Rentoutta esiintymiseen 1.-2.12.

Rentoutta esiintymiseen-kurssilla osallistujat johdatetaan helppojen ja hauskojen harjoitteiden avulla luopumaan minä-alkuisista huolista ja keskittymään olennaiseen, eli informaation välittämiseen.

Pyydä tarjous