Kauppa

Tekninen raideri

Ennen tilauskeikkaa, äänentoiston tarve tulee selvittää. Voimme esiintyä akustisesti kamari- tai olohuonemaisissa tiloissa kun yleisömäärä on alle 30 henkilöä. Tilat, jotka eivät alun perin ole suunniteltu esityskäyttöön ja joissa akustiikka, yleinen taustahäly sekä ihmismäärä asettavat haasteita esityksen kuuluvuudelle, edellyttävät korkealaatuista äänentoistoa sekä esiintyjien että yleisön eduksi.

Varmistaaksemme parhaan laadun, esiinnymme mieluiten oman huippulaadukkaan L-acoustics-äänentoistolaitteistomme ja oman teknisen äänihenkilön kanssa. Jos tapahtumapaikan kiinteä äänentoisto on korkealaatuinen ja paikalla on erillinen äänihenkilö, tai olette hankkineet erikseen äänentoistofirman huolehtimaan äänentoistosta, voimme esiintyä myös ilman omaa tekniikkaa. Halutessanne voitte vuokrata meidän äänentoistomme ja äänihenkilömme koko tapahtumanne ajaksi.

Esiintymisalue tulisi olla valmiiksi mietittynä ja siistitty kaikesta ylimääräisestä. Esiintymisalueen koko olisi suositeltavaa olla vähintään 5 metriä leveä ja 3 metriä syvä. Alueen suunnittelussa on otettava huomioon, että luvassa on vuorovaikutteista improvisaatiota yleisön kanssa: haluamme, että kuulette meitä ja me kuulemme teidät!

Miksaaja
-Erillinen äänihenkilö huolehtii soundcheckin sekä PA ja monitori miksauksen keikan aikana. Soundcheck minimissään yhden tunnin ajan hyvissä ajoin ennen yleisön saapumista. Äänihenkilö on yhteydessä Stella Polariksen vastuuhenkilön kanssa viimeistään viikkoa ennen esiintymistä.

Mikseri
-Nykyaikainen digitaalinen mikseri jossa Gate, Compressor, Eq ja Reverb (esim. Behringer X32). Miksaajalle tulee olla tilassa oma paikka lavan edessä ja yleisön takana.

Näyttelijöille
-Laadukkaat langattomat headset mikrofonit
DPA4067 Core Omni headset, Sennheiser G4 wireless system tai vastaava
VOC miksaus Gate, Comp, Eq
-2 kpl pienet kulmamonitorit
Esim. IMG Stageline Flat-M200

Muusikolle
-1 kpl Stereo DI box sähköpianolle
Radial J48 stereo (+48V phantom virta)
-1 kpl Mono DI box kitaralle
Radial J48 mono (+48V phantom virta)
-1 kpl dynaaminen laulumikrofoni puomiständillä
Shure SM58 tai vastaava
-Laadukas äänentoisto riittävällä alataajuuksien toistolla
Esim. L-Acoustics X8 yläpäät ja SB15 subbari
-1 kpl pieni kulmamonitori
Esim. IMG Stageline Flat-M200

Lavasähköt:
Muusikolle 3 x 230V maadoitettu suko
Monitoreille ja PA:lle niiden vaatimat sähköt

Tekninen raideri pdf-muodossa

 

Pyydä tarjous