Ota yhteyttä

Niina Sillanpää

Olipa kerran tavallinen tyttö, joka asui tavallisessa kylässä, jonka kapoisia teitä hän tallusteli vanhoilla tallukoillaan.

Eräänä päivänä tyttö näki erään kaupan ikkunassa ihanat punaiset saappaat. Saappaat olivat juuri sellaiset, joista tyttö oli aina salaa haaveillut.
“Aika prameat ovat tähän kylään. Etkä sinä noilla osaa kävellä, niissä on niin korkeat korotkin. Ja missä sinä noita muka käyttäisit?”, kaikki sanoivat, kun tyttö kertoi haaveestaan.

Siitä seurasi että tyttö mennä lumpusteli linttaan tallatuilla kengillään vielä pitkän pitkän ajan. Hän ei kuitenkaan saanut punasaappaita mielestään, ja joka kerran kun hän käveli kaupan ikkunan ohi, hänen päässään alkoi soida laulu, jossa lauletaan punasaappaista ja tyttö ajatteli, kuinka hänen kultansa ostaisi ne hänelle ja kuinka hän sitten tanssisi saappaillaan kevein askelin.

Ja siitä seurasi että tyttö odotteli pitkän tovin kullaltaan lahjaksi haaveittensa saappaita kunnes ei enää jaksanut odottaa mitään, vaan käveli kauppaan, osti saappaat ja käveli ne jalassaan kylästä tuntemattomille teille.

Tänä päivänäkin vielä tyttö astelee haaveittensa saappailla.

Tämän tarinan opetus on että jokainen valitsee itse itselleen sopivat kengät.

CV Niina Sillanpää

Näyttelijä, FIA. Teatteritaiteen maisteri (TeaK 2005). Kiinnitys Kotkan kaupunginteatterissa 2005-2007. Freelance näyttelijänä vuodesta 2007. Erityisosaaminen: Teatteriklovneria, improvisaatio, nukketeatteri.

TEATTERITYÖT - 2002-2015

TYÖT KOTKAN KAUPUNGINTEATTERISSA - 2005-2007

MUUT TYÖT - 2006–2008