Kauppa

Työelämäteatteri

Onko teidän työpäivät täynnä draamaa - vai komediaa?

Stella-Polariksen Työelämäteatteri on työelämän arkeen sijoittuva improvisoitu näytelmä, joka tekee näkyväksi sekä työyhteisön tuttuja, että vaiettuja ilmiöitä. Näytelmän tapahtumapaikkaan, henkilöihin ja teemaan saavat myös katsojat vaikuttaa.  Juoni ja tapahtumat syntyvät improvisoiden juuri siinä hetkessä, ja niitä tarkastellaan Stella-Polariksen vinksahtaneiden silmälasien läpi. Kukaan ei tiedä ennalta, mitä näytelmässä tulee tapahtumaan - aivan kuten ei todellisuuden työyhteisössäkään!

Sijoitamme näytelmän teidän toimintatapoihin ja toimialalla tapahtuviin arkipäiväisiin tilanteisiin ja työrutiineihin. Me tutustumme huolella teidän alanne vuorovaikutuksien ominaispiirteisiin, jossa katsojat pääsevät ns. ulkopuolelta tarkkailemaan omia arkipäiväisiä kohtaamisiaan kollegoiden tai asiakkaittensa kanssa. 

Tilanteet ovat täysin fiktiivisiä, minkä myötä näytelmän voi tilata Tyhy- päiville, organisaatioiden ja yhdistysten pikkujouluihin, vuosikokouksiin tai tilaisuuksiin ympäri suomen eri paikkakunnille, joissa turvallisesti voidaan tarttua työelämän haasteisiin, onnistumisiin ja ilmiöihin, joista muutoin ei kahvipöytäkeskusteluissa puhuta.

Kahden tunnin tai tunnin tilaisuus

Esiintyjinä improvisoidussa työyhteisödraamassa nähdään Stella Polariksen kokeneet ammattinäyttelijät ja -muusikko. Ennalta sovitusti näytelmän aikana tai heti sen jälkeen katsojilla on mahdollisuus keskustella yhdessä esiintyjien kanssa juuri nähdystä ja koetusta - miltä se tuntui, miksi se nauratti - miltä se näyttäisi jos tekisimme jonkin asian tai kohtaamisen toisin?

Ole yhteydessä ja keskustele kanssamme, miten me voisimme tuoda Stellamaiseen tapaan näkyväksi teidän Arjen hölmöyden. Olemme mm. vuonna 2023 toteuttaneet 7 esityksen kiertueen suomalaisen ammattiyhdistyksen jäsenistölle, joka nauratti ja puhututti katsojia tilaajan toivomalla tavalla. Me käsittelemme suomalaisen työelämän draamaa ja sen haasteita tavalla, joka ei ole aiemmin nähtyä tai koettua. Jokainen ilta ja tarina on omanlaisensa - improvisoitua arjen hölmöyttä!

Kesto: Pienoisnäytelmä n. 1 tunti
Kokoillan näytelmä n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tutkitaan ja kehitetään yhdessä työelämän ilmiöitä!

Pyyda tarjous

Työelämäteatteri

Pyydä tarjous