Kauppa

Vuorovaikutustaidot kurssi

Elina Stirkkisen VUOROVAIKUTUSTAIDOT KURSSI

Paikka: Kaapelitehdas, Stella Polariksen harjoitussali. Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.  
Min. 10 osallistujaa Max. 18 osallistujaa.

Sisältö ja tavoite:
Stella Polariksen kouluttajat ovat tutkineet rakentavan vuorovaikutuksen ja hyvän työilmapiirin merkitystä kehittäessään teatteri-improvisaatiota. Kaiken perusta on arvostava ja luottamusta rakentava yhteistyö. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan niitä työkaluja, joita Suomen pitkäikäisin improryhmä on löytänyt ja jotka ovat mahdollistaneet yli 30 vuotta kestäneen yhteisen matkan toisista yhä uudelleen innostumiseen ja loistavaan improvisaatioon.


Tutkimme vuorovaikutuksen perustyökaluja: kuuntelu, reagointi, vaikuttuminen ja tunneilmaisu. Opimme tiedostamaan omaa kehon kieltämme, ilmeet, eleet ja tunteet ilmaisussa. Tutustumme rakentavan vuorovaikutuksen periaatteisiin ja opimme tunnistamaan yhteistyötä tuhoavaa ilmaisua. Vasta kun tiedostamme omaa ilmaisua, voimme vaikuttaa siihen.


Koulutuksen tavoite on löytää konkreettisia ilmaisun keinoja saada yhteistyö sujumaan mahdollisimman rakentavasti ja mielekkäästi. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sekä luovuus ovat kuin mitä tahansa taitoja, joita voi harjoitella läpi elämän.

Kenelle:
Kurssi on suunnattu erityisesti niille, jotka haluavat tutustua itseensä: oman ilmaisun eri muotoihin ja sen myötä vuorovaikuttaa ympäristöönsä rakentavasti.

Kurssin vetäjä:
Elina Stirkkinen on näyttelijä ja vuorovaikutuskouluttaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus improvisaatiosta ja sen opettamisesta. Elina on opettajana kannustava ja luo turvallisen ilmapiirin tutkia teatteri-improvisaatiota. 

Hinta: 230 € (yritysasiakkaille + alv. 24 %).
Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita maksutavaksi verkkopankin, kulttuurisetelit/saldon tai yritysasiakkaana laskun.

 

Ilmoittaudu kiinnostuneiden listalle

Vuorovaikutustaidot kurssi

Kurssin vetäjä

Pyydä tarjous