Kauppa

Teatteri-improvisaatiokurssi

Teatteri-improvisaatiokurssi

Paikka: Kaapelitehdas, Stella Polariksen harjoitussali. Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.  
Min. 10 osallistujaa Max. 18 osallistujaa.

Sisältö ja tavoite:
Stella Polaris järjestää 5 päivän kurssin improvisoinnista ja näyttelemisestä kiinnostuneille. Kurssilla opitaan improvisaation perustyökaluja, harjoitellaan erilaisia improvisaatiopelejä, tutkitaan näyttelijäntyötä improvisoiduissa kohtauksissa ja antaudutaan laulu-improvisaation vietäviksi.

Kurssipäivien ohjelma:

Ma 11-16   impron perustyökalut

Ti   11-16   impro ja näyttelijäntyö 

Ke  11-16   lauluimpro

To  11-16   keikka tekniikat haltuun

Pe 11-16    keikkasetti kuntoon, demo (13-15) ja palaute 

Kenelle:
Kurssi sopii yhtä lailla aloittelijoille kuin kokeneille impron harrastajille Mikä parasta, kurssi päättyy perjantaina yhteiseen demoon. Tule tutustumaan uskomattoman vapauttavaan lajiin tai hiomaan improtaitojasi!

Kurssin vetäjät:
Elina Stirkkinen on näyttelijä ja vuorovaikutuskouluttaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus improvisaatiosta ja sen opettamisesta. Elina on opettajana kannustava ja luo turvallisen ilmapiirin tutkia teatteri-improvisaatiota. Jouni Kannisto on muusikko ja kouluttaja. Hän on toiminut kouluttajana mm. ammattilais ja harrastajalaulajien työpajoissa kotimassa ja ulkomailla.

Hinta: 400 € (yritysasiakkaille + alv. 24 %).
Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita maksutavaksi verkkopankin, kulttuurisetelit/saldon tai yritysasiakkaana laskun. 

 

Ilmoittaudu kiinnostuneiden listalle

Teatteri-improvisaatiokurssi

Kurssin vetäjä

Pyydä tarjous