Kauppa

SUURI IMPROMUSIKAALIKURSSI

KURSSIN AJANKOHTA

Tulossa aikatauluun

Osallistujat: Min 10 ja max. 16 henkilöä

SUURI IMPROMUSIKAALIKURSSI

Kurssilla sukellamme improvisoidun musikaalin syövereihin. Viiden kurssikerran aikana teemme monipuolisen tutkimusretken impromusikaalin maailmaan ja kuudennella kerralla yhdistämme oppimamme esityksessä yleisön edessä.

Millaisista osasista impromusikaali koostuu? 

Mikä erottaa I Want Songin hahmon esittelylaulusta?

Entä miten toteutetaan maaginen musikaalinumero?

SISÄLTÖ

Kurssilla opimme eri laulutyyppejä, käymme läpi isoja kuorokohtauksia, herkkiä duettoja ja koskettavia soololauluja, harmonioita ja melodisia motiiveja. Tutkimme millä tavoin impromusikaalinäyttämöä voi rikastaa tanssin ja liikkeen keinoin.  Keskitymme musikaalien näyttelijäntyöhön ja kohtaustyöskentelyyn hyödyntämällä improvisaation moninaisia työkaluja. 

Kurssista saat eniten irti, jos olet jo kokenut kettu, esiintyvä improvisoija, musiikkiteatterin tekijä, laulaja tai näyttelijä. Tärkeintä on, että laulaminen yksin ja yhdessä on sinulle tuttua.

Kouluttajat: Miiko Toiviainen ja Hannu Risku

Opettajina toimivat Stella Polariksen improvisoivat musikaalisielut Miiko Toiviainen ja Hannu Risku. Tämä kaksikko on aiemmin opettanut improa yhdessä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. He toimivat Stella Polariksen impromusikaalin taiteellisina vastaavina, ja vuonna 2024 he luotsaavat myös Musiikkiteatteri NYT:in näyttelijät improvisoidun musikaalin maailmaan. He ovat saaneet kehuja lempeästä ja inspiroivasta otteestaan: näillä kursseilla pelot ja esteet hälvenevät!

Miiko on ollut Stella Polariksen jäsen valmistuttuaan näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2018. Lisäksi hän on opiskellut musiikkiteatteria Lontoossa ja opettanut näyttelijäntyötä mm. Teatterikorkeakoulussa, TAMK:issa ja Ilmaisuverstaalla. Intohimoisena teatterinäyttelijänä musikaalit ovat Miikon sydäntä lähimpänä: hän on tehnyt lukuisia kotimaisia musikaalirooleja ja tutustunut työskentelyyn myös ulkomailla Lontoota ja New Yorkia myöten. 

Hannu on Stella Polariksen musisoiva improvisoija. Hän on opettanut musiikki-improvisaatiota mm. Teakissa, Nätyllä, monissa suomalaisissa kaupunginteattereissa sekä kansainvälisillä improfestivaaleilla mm. Berliinissä, Amsterdamissa ja Ljubljanassa. Hänen intohimonaan on impro-musikaalit sekä suusta päässeet sammakot.

Hinta: 450€, yritykset + 24% alv.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita maksutavaksi verkkopankin, kulttuurisetelit/saldon tai yritysasiakkaana laskun. 

Paikka: Kaapelitehdas

 

Ilmoittaudu kiinnostuneiden listalle

SUURI IMPROMUSIKAALIKURSSI

Kurssin vetäjä

Pyydä tarjous