Kauppa

Musiikin riemu

KURSSIN AJANKOHTA

Ei tällä hetkellä aikataulutettuna

Perjantaina klo 17-21, Lauantaina klo 10-17

Osallistujat: Max. 18 henkilöä

Kurssin sisältö: 

Musiikin riemu on sinulle! 

Matalan kynnyksen musakurssi

Tämä on musiikkikurssi, johon aivan kaikki ovat tervetulleita: musiikin rakastajat ja laulukammoiset, satakielet ja ruisrääkät. Kurssin vaatimattomana tavoitteena on musiikillisen itsetunnon kohottaminen ja musiikista nautiskelu. Kurssilla tehtävät harjoitukset soveltuvat aivan kaikille, halusit sitten saada mukavia onnistumisen kokemuksia laulaen ja soittaen, saada materiaalia kasvatustyöhösi tai muuten vain päästä jammailemaan kivassa porukassa. Kahden päivän aikana lauletaan, soitetaan, liikutaan, tanssitaan, keksitään, improtaan ja irrotellaan vailla paineita ja stressiä. Miltäs kuulostaa?

Kenelle: 
Kurssi soveltuu ihan kaikille -  laulusta nautiskeleville ja sitä vielä jännittäville. Mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Kurssin veäjä: Stellan muusikko-kouluttaja Hannu Risku sekä ystävänsä muusikko-kouluttaja Elisa Seppänen

Kurssin opettajia yhdistää laaja toimijuus taidekentällä, sekä intohimo mielikuvitteluun ja musiikilliseen leikkiin. Risku on Stellasta tuttu impromieli ja Seppänen taas kotimainen ja kansainvälinen musapedagogiikan supertähti, joka toimii myös Sibelius-Akatemian musiikkiliikunnan lehtorina.

Paikka: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Stella Polariksen harjoitussali 360, C-rappu. 

Hinta: 230€ (yritysasiakkaat + 24% alv)

Ilmoita kiinnotuksesi kurssista!

Ilmoittaudu kiinnostuneiden listalle

Musiikin riemu

Kurssin vetäjä

Pyydä tarjous