Kauppa

Improvisaatio, luovuus ja voimavarat -kurssi 14.-15.9.2024

KURSSIN AJANKOHTA

14.-15.9.2024

Kurssi alkaa molempina päivinä klo 12 ja päättyy klo 17.

Osallistujat: Max. 20 henkilöä

Mihin katseeni kohdistuu; pelkoon vai rakkauteen?

Voimista sisäistä vapauttasi, rentoutta ja luovuuttasi. Lisää kokemusta omasta voimastasi ja energiastasi. Selkeytä omia tunteitasi ja tarpeitasi ja opettele  niiden rakkaudellinen asettaminen ja sanoittaminen. Astu omaan voimaasi, luovuuteesi, vapauteesi!

TAVOITE

Tavoitteena on lisätä heittäytymiskykyä, iloa ja vapautta autenttiseen läsnäoloon, sekä ilmaisuun. Se antaa konkreettisia välineitä muuttaa omia toimintatapoja, jolloin myös ympäristön käytös muuttuu vääjäämättä.

Kun tunnistat omat käyttäytymiskaavasi, voit alkaa muuttaa niitä ja näin lisäät itsessäsi ja omassa elinpiirissä rakkautta ja luottamusta.

SISÄLTÖ

  1. Rakentava vuorovaikutus; vapautuminen kielteisyyden turvasta
  2. Impulssin siirto; tunnista oma ja toisen idea, kuuntele, vaikutu ja opi viemään niitä eteenpäin
  3. Kehonkielen peruskurssi; tekojen, ilmeiden, eleiden, tunne- ja puheilmaisun yhteys ja suhde toiseen ihmiseen. Lisääntyvä tietoisuus sanattoman ja sanallisen viestinnän mahdollisesta ristiriidasta-lue; harmaan alueen ilmaisusta.
  4. Valta ja vuorovaikutus; statusilmaisun perusteet ja haltuunotto
  5. Tunteet ja niiden säätely; viestit tunteiden takaa,
  6. Tarpeet ja niiden suora ilmaisu – versus rikkova vuorovaikutus
  7. Positiivisten itsepuolustustaitojen hankkiminen viestinnän keinoin. Voima ja herkkyys; auki, mutta rajallisena
  8. Intuitio; sisäinen ääni – asettuminen sen äärelle – opi kuuntelemaan sisäistä viisauttasi
  9. Itsensä johtaminen; missä kohtaa olen, mihin haluan matkata-sisäiset onnellisuutta ja läsnäoloa estävät uskomukset ja niiden purkaminen.
  10. Karisma ja sen haltuun otto; karismaattinen ihminen on läsnäoleva, myönteinen ja intohimoinen. Hän ei peitä pelkoaan, ei epävarmuuttaan, ei haavoittuvaisuuttaan. Hän ei pinnistele kohti täydellistä esiintymistä, vaan hän päinvastoin suostuu olemaan kaikkea edellä mainittua-mitä me joka ikinen ihminen olemme. Emme voi olla enempää, kuin olemme. Joten jos suostumme olemaan se, joka olemme; saamme mahdollisuuden kasvaa siksi, joksi voimme tulla ja karismamme nousee peittelyn ja häpeän taakan alta. Me kaikki olemme vahvoja-heikko, ehjiä-rikki, meissä kaikissa on häpeää. Haavoittuvuuden voima on suurin voimamme ja avain vapauteen ja läsnäoloon.

Kurssilla käytetään mm. improvisaatiotekniikoita, statusviestintä-että rentoutumisharjoituksia, visualisointia, sekä jaetaan psykoedukaatiota siitä, miten ihmisen mieli toimii; mm. viesteistä tunteiden takana, sekä niiden käsittelystä ja rakentavasta ilmaisusta, omien rajojen asettamisesta, sekä omien tarpeiden suorasta ilmaisusta jne.
 

KENELLE

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat lisätä itsetuntemusta, vapauttaa luovuutensa ja itsensä autenttiseen läsnäoloon, sekä saada välineitä rakentavasta vuorovaikutuksesta, että statusviestinnästään. Se ei vaadi mitään erityistaitoja, vaan ainoastaan uskalluksen tulla paikalle ja loppu onkin iloa, naurua, voimaantumista.

”Jos pidät vihreää oksaa sydämelläsi, lintu kyllä tulee.” – Kiinalainen sananlasku

 

KURSSIN VETÄJÄ

OUTI MÄENPÄÄ, TeM, Easel Coach®, vuorovaikutus- ja tunnetaitovalmentaja, näyttelijä

Kurssin vetäjänä toimii Outi Mäenpää, joka on improvisaatioteatteri Stella Polariksen perustajajäsen, Easel Ohjaaja (vaativan luokan tunnetaitovalmentaja), Easel Coach-työnohjaaja, teatteritaiteen maisteri (TeM), näyttelijä, energiahoitaja. Hän on kouluttanut yrityksissä ja yhteisöissä rakentavaa vuorovaikutusta, statusilmaisua ja väkivallatonta viestintää yli 25 vuoden ajan.

KURSSIPAIKKA

Kurssipaikkana Harjoitussali 360 Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

HINTA

Yksityishenkilö 295 € (sis. ALV 24%)
Yritysasiakas 295 € + ALV 24%

”Kukaan, joka ei ole tehnyt koskaan virhettä, ei ole yrittänyt mitään uutta.”

– Albert Einstein

 

Osta liput

Improvisaatio, luovuus ja voimavarat -kurssi 14.-15.9.2024

Kurssin vetäjä

Pyydä tarjous