Ota yhteyttä

KURSSI SIIRTYY: PIMEYDESTÄ PARRASVALOIHIN -esiintymistaitokurssi

 

Sari Havas.

 

Kurssi siirretään myöhempään ajankohtaan keväälle 2022!
 

Kurssin sisältö ja tavoite? Kaikilla on mahdollisuus saavuttaa selkeä ja vakuuttava esiintymistaito! Kurssi on erityisesti niille, jotka työssään esittelevät ideoitaan ja puhuvat julkisesti, kuten: asiantuntijat, esimiehet, johtajat sekä kaikki viestinnän ammattilaiset. Harjoitteiden avulla tietoisuus omista vahvuuksista kasvaa ja  esiintymistilanteisiin löydetään läsnäolon voimaa ja rohkeutta. Kurssin turvallisessa ilmapiirissä kehittyy taito kohti luontevaa, ja yleisön kanssa kontaktissa olevaa esiintymistä.

Kenelle? Kurssista on suurta hyötyä niille, jotka haluavat oppia tulemaan kuulluksi ja pääsemäään irti esiintymisjännityksestä sekä niille, jotka työssään joutuvat esittelemään ideoitaan tai puhumaan julkisesti.

Kurssin vetäjä: Sari Havas on yksi Suomen eturivin näyttelijöistä. Sari on toiminut esiintymis- ja vuorovaikutuskouluttajana jo yli 20 vuotta. Sari on kouluttanut yli sadan Suomen johtavan yrityksen ja julkisyhteisön palveluksessa olevia ihmisiä. Sarin sanomaa: "Uskon, että kaikilla on mahdollisuus saavuttaa selkeä ja vakuuttava esiintymistaito!"

AJANKOHTA

Kevät 2022

PAIKKA

Ilmoitetaan myöhemmin! Helsingissä, keskeisellä paikalla.

HINTA

295 € (yritysasiakkaille +alv. 24 %)

Pyydä tarjous