Ota yhteyttä

KURSSI SIIRTYY KEVÄÄLLE 2022!

 

 

Elina Stirkkinen.

 

HUOM! KURSSI SIIRTYY KOKONAISUUDESSAAN KEVÄÄLLE 2022! Ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin. Aiemmin kurssille ilmoittautuneille on otettu yhteyttä sähköpostitse.
 

Kurssin sisältö ja tavoite? Stellan jatko 2 -kurssilla keskitytään lavatyöskentelyyn. Tutkimme roolin rakentamista fyysisen ilmaisun, mimiikan, erilaisten hahmojen rakentamisen sekä äänenkäytön kautta. Harjoittelemme läsnäoloa, vaikuttumista hetkessä ja tietysti leikimme myös tunteilla. Improvisoiduissa kohtauksissa asiat etenevät usein vauhdilla, eikä näyttelijäntyölle jää tilaa. Näyttelijäntyö on kuitenkin se elementti, joka tekee tästä lajista teatteritaidetta!

Kenelle? Kaikille, joilla impron perusteet hallussa.

Kurssin vetäjä: Elina Stirkkinen on improvisaatioon ja sen kouluttamiseen erikoistunut näyttelijä ( TeM -90 ). Hän on lähes 30 vuoden ajan tutkinut improvisaation työkaluja mahdollisimman monenlaisten ryhmien kanssa: työyhteisöissä, oppilaitoksissa, näyttelijöiden, harrastajien, senioreiden, lasten ja nuorten kanssa. Jokainen kohtaaminen impron äärellä opettaa niin koulutettavia, kuin kouluttajaansa - siksi tämä työ kiinnostaa ja innostaa Elinaa loputtomasti!

AJANKOHTA

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2022!

PAIKKA

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.


 

Pyydä tarjous