Ota yhteyttä

Kultaiset kirjeet -kulttuuria ikääntyneille

Kultaiset Kirjeet on Stellan oma ikäihmisten kanssa toteutettava kulttuurihanke, joka toimii tällä hetkellä Kannelmäen alueella. Haluamme tavoittaa kaikki Kannelmäkeläiset ja erityisesti kotona asuvat ikääntyneet mukaan jakamaan rikasta elämänkokemustaan ja tarinoitaan omalle yhteisölleen kirjeiden muodossa. Järjestämme tätä varten kaikille avoimia kirjoitustyöpajoja, joissa vetreytetään yhdessä sanan säilää ja kirjeenkirjoituskättä helposti lähestyttävällä tavalla. Näissä tilaisuuksissa kaikki osaavat kirjoittaa. Jaetut tarinat syttyvät eloon, kun Stellan esiintyjät improvisoivat työpajoissa osallistujien ehdotuksista lauluja ja kohtauksia. Työpajojen antina vastaanotetut kirjeet toimivat materiaalina improvisoidussa esityksessä, joka nähdään Kanneltalon teatterisalissa 26.4.2023. Tule mukaan!

Hankkeen tarkoituksena on luoda foorumi, jossa ikääntyneiden arvokas elämänkokemus ja heidän tarinansa tulevat kuulluksi ja saavat niille kuuluvan arvon kaikenikäisten keskuudessa. Tavoitteena on myös luoda ikääntyneille uusia kontakteja.

Ehdota työpajaa tai kysy lisää: [email protected]

Seuraa meitä somessa:
FB: lisää kaveriksi Kultainen Kirjeenkantaja!

 

Kultaiset kirjeet -hankkeen sisältö on suunniteltu yhteistyössä palvelumuotoilutalo Content Unionin sekä Kannelmäen ikääntyneiden asukkaiden kanssa. Tapahtumaa rahoittaa Helsingin kaupunki ja se on osa ikääntyneiden kulttuuritoiminnan edistämisen hankekokonaisuutta. 
 

Pyydä tarjous