Ota yhteyttä

Kultaiset kirjeet, ystävänpäivän tapahtuma Kanneltalolta 14.2.2022!

Ystävänpäivänä kukaan ei jää Kannelmäessä yksin!

Tule mukaan ja tuo oma arvokas panoksesi kun Stella Polaris järjestää ystävänpäivänä Kultaiset kirjeet -tapahtuman Kanneltalolla 14.2.2022. Kokoamme kannelmäkeläiset, ja erityisesti Kannelmäen ikäihmiset yhteen kohtaamisten, jakamisen, viestinvaihdon ja kulttuurin äärelle. Ystävänpäivän tapahtuma Kultaiset Kirjeet tarjoaa kaikille kannelmäkeläisille mahdollisuuden osallistua. Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista ja helppoa. Välitä tietoa tapahtumasta isovanhemmille tai naapurille, tai auta heitä henkilökohtaisesti osallistumaan tapahtumaan? Haluamme mukaan juuri sinut! 

Tule mukaan huolehtimaan siitä, ettei ystävänpäivänä kukaan jää Kannelmäessä yksin.

 

PÄIVÄN AIKATAULU


Klo 15:00 KANNELMÄESSÄ TAPAHTUU AINA
Tutustu oman asuinalueesi mahdollisuuksiin osallistua ja harrastaa! Vieraina ja haastateltavana Kannelmäen palvelukeskus, Kulttuurikaverit, Enter ry. ja Myrskyryhmä. 

Klo 16:00 KULTAISIA TARINOITA 
Stella Polariksen esitys rakentuu kokonaan yleisön ehdotusten, haaveiden ja unelmien pohjalta. Jokainen ehdotus on hyvä ja jokaisen ideasta voidaan luoda kokonainen maailma!

Klo 17:30 KULTAISIA LAULUJA 

Stellalaiset esittävät musiikkia kannelmäkeläisten lähettämien Kultaisten Kirjeiden inspiroimana.

 

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Ohjeet osallistumiseen aukeavat Kanneltalon nettisivuilla tammikuussa 2022!

Stellalaiset tulevat näkymään Kannelmäen katukuvassa ennen tapahtumaan erilaisten yhteisöhaasteiden ja haastattelujen muodossa! Bongaa meidät Kannelmäki-liikkeen Facebook-ryhmästä, tai mahdollisesti jopa oman kotisi ulkopuolelta. Kultaiset kirjeet on kannelmäkeläisten oma tapahtuma ja sen sisältö on rakennettu yhteistyössä palvelumuotoilutalo Content Unionin sekä Kannelmäen ikääntyneiden asukkaiden kanssa.

Kysy lisää: [email protected]

Seuraa meitä somessa:
FB: lisää kaveriksi Kultainen Kirjeenkantaja!

 

Kultaiset kirjeet on Kannelmäkeläisten oma tapahtuma ja sen sisältö on rakennettu yhteistyössä palvelumuotoilutalo Content Unionin sekä Kannelmäen ikääntyneiden asukkaiden kanssa. Tapahtumaa rahoittaa Helsingin kaupunki ja se on osa ikääntyneiden kulttuuritoiminnan edistämisen hankekokonaisuutta. 
 

Pyydä tarjous