Ota yhteyttä

Oletko sinä etsimämme myyntitykki?

Olemme Suomen maineikkain ja pitkäikäisin improvisaatioteatteri vuodesta 1990 alkaen. Jäsenistöömme kuuluu Suomen eturivin näyttelijöitä ja muusikoita. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus improvisaatioteatterista sekä yritysten ja yhteisöjen kouluttamisesta. Osaamisemme ja koulutuksemme skaala on laaja. Koulutusten aihepiirejä ovat muun muassa vuorovaikutustaidot, tunneilmaisu, kehonkieli, palautteenanto ja tiimityöskentely, unohtamatta improvisaatiota ja esiintymistaitoa. 

Nyt haemme tiimiimme timantinkovaa koulutusmyyjää. Tarvitsemme lisäkäsiä taiteellisista tuotannoista vastaavan tuottajamme rinnalle. 

Tehtäviisi kuuluu: 
- koulutustuotteiden myynti 
- tarjouspyyntöihin vastaaminen sähköpostitse ja puhelimitse 
- koulutusten koordinointi yhdessä kouluttajan kanssa 
- koulutusten markkinoinnin suunnittelu yhdessä tuottajan kanssa 

Toivomme sinulta: 
- oma-aloitteisuutta 
- itsenäistä työskentelyotetta 
- kokemusta B2B myyntityöstä 
- omaa tietokonetta ja puhelinta 

Tarjoamme sinulle: 
- erinomaiset koulutustuotteet 
- täyden perehdytyksen koulutustuotteisiin 
- innovatiivisen ja karismaattisen työyhteisön 
- provisiopohjaisen palkkauksen ilman ylärajaa 

Työ on osa-aikaista ja soveltuu myös opiskelijalle. Työsopimus on vuoden määräaikainen 1.9.2018 alkaen. Työ suoritetaan lähtökohtaisesti etänä, mutta on mahdollista myös työskennellä toimistollamme Kaapelitehtaalla. 

Hakuaika päättyy 30.6. Haastattelut pidetään viikolla 29. Toimitathan CV:n ja työhakemuksen osoitteeseen toimisto@stella-polaris.fi otsikolla ”koulutusmyyjä”. Lisätiedustelut arkisin Sari-Anne Nahkuri klo 10-15 puh. 050 5737 004. 

Pyydä tarjous