Ota yhteyttä
Esitykset

Esitykset

Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai mitään ennalta sovittua. Näyttelijät, muusikot ja valosuunnittelijat inspiroituvat tilanteesta ja  saavat vaikutteita yleisön ideoista. Näin syntyy tarinoita, jotka ovat hauskoja, koskettavia, jännittäviä ja taatusti ainutlaatuisia.

Stella Polaris 30v! -juhlaesitykset

Stella Polaris 30v! -juhlaesitykset

Yleisötilaisuuksien rajoitusten vuoksi 23.11.-13.12. ajalta esitykset on valitettavasti peruttu. Tämä koskee esityksiä 25.11./5.12. Studio Pasilassa, 26.11./12.12. Kapsäkissä sekä 8.12/16.12.  striimattua Impron Jouluspektaakkeli Tiivistämön liveyleisön osalta. Kaikkiin lipunostaneisiin ollaan yhteydessä Helsingin kaupunginteatterin, Kapsäkin ja Tiketin osalta mahdollisimman pian. Korvaavista esityspäivistä tiedotetaan heti kun ne saadaan varmistettua! Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

Stella Polaris 30v! -juhlaesitykset

Stella Polaris juhlii 30-vuotista taivaltaan Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasila-näyttämöllä ja päästää inspiraatiossaan vikuroivat esiintyjät impron iloiselle laitumelle temmeltämään. Mitä tahansa voi tapahtua, kun yleisön ehdotuksista rakentuvat esitykset antavat mielikuvituksen lentää kolmessa eri tyylilajissa sekä erikoisesityksillä. Valitse mieleisesi esitys monipuolisesta improkattauksesta!

Kirjanjulkkarit
Juhlaesityskauden käynnistää Stella Polariksen tarinasta kertovan kirjan julkistamistilaisuus. Sari Siikanderin kirjaklubivieraana kirjailija Meri Parkkinen ja improvisoimassa Stella Polariksen näyttelijät. Tilaisuus pidettiin 5.9. Studio Pasilassa, kiitämme kaikki osallistuneita!

Impromusikaalishow!
Stella Polariksen yhteiseen sävellajiin viritetyt improtaiturit ja -muusikot lohtivat ennenäkemättömän musikaalin ilta toisensa perään. Seremoniamestarin avustuksella yleisö pääsee vaikuttamaan musikaaliin, joka pursuilee elämänmakuisia tarinoita, hahmoja, tyylilajeja ja tarttuvia biisejä! Tule luomaan unohtumaton esitys kanssamme – vain 6000 Km Broadwaysta!
Esitykset: la 5.9. (ensi-ilta) / la 12.9. / la 3.10. / la 10.10. / la 7.11. / la 21.11. klo 18.00

Improvisoitu näytelmä
Stella Polariksen tuttu, ja kuitenkin joka kerralla uusi tavaramerkki! Täysin tyhjästä yleisön avustuksella syntyvä koko illan impronäytelmä hämmästyttää taituruudellaan. Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta eikä ennalta sovittua juonta, ja sitä on välillä jopa vaikea uskoa. Näyttelijät, muusikot ja valoimprovisoijat inspiroituvat ehkä juuri sinun ehdotuksistasi ja luovat ainutkertaisen esityksen.
Esitykset: pe 18.9. / ke 18.11. / ke 25.11. peruttu klo 19.00

Stella & HKT Improilta
Huikea yhteisesitys, jossa esiintyvät Helsingin kaupunginteatterin näyttelijät Heidi Herala ja Riitta Havukainen sekä teatterinjohtaja Kari Arffman yhdessä Stella Polariksen näyttelijöiden kanssa. Illan emäntänä Sari Siikander. 
Esitys to 8.10. klo 19.00

ImproKlubi
Mikko Penttilän isännöimä ImproKlubi marsittaa tähtivieraan sokkona lankulle ja sieltä Stella Polariksen näyttelijöiden pelastusveneeseen. Pääset tutustumaan vieraaseen ihan uudesta näkökulmasta ja nauttimaan improvisaatiosta vieraalle räätälöidyllä tavalla. Yleisö osallistuu illan kulkuun ilman muuta!
Esitys ke 11.11. klo 19 vieraana Ernest Lawson 

Impron Megaspektaakkeli!
Koko 30v juhlavuosi huipentuu uskomattomaan megaesitykseen, jossa lavalla nähdään lähes koko Stella Polariksen esiintyjäkaarti! Tämän kokoluokan improesitystä ei edes Stella Polaris ole koskaan aiemmin tehnyt! Esitys luodaan tietysti yleisön avustuksella eikä vauhtia, vaarantuntua ja hauskuutta tule puuttuman.
Esitys: la 5.12. klo 18.00 peruttu

Esiintyjät vaihtelevat esityksissä: Teijo Eloranta, Sari Havas, Ushma Karnani, Kirsti Kuosmanen, Antti Laukkarinen, Mikko Penttilä, Pihla Penttinen, Tiina Pirhonen, Annika Poijärvi, Micke Rejström, Sari Siikander, Niina Sillanpää, Elina Stirkkinen, Miiko Toiviainen, Jussi Vatanen ja Tobias Zilliacus
Musiikki: Jouni Kannisto, Topi Korhonen, Hannu Risku ja Iiro Ollila
Valosuunnittelu: Ainu Palmu
Valoimprovisaatio: Stella Polariksen valoimprovisoijat

Liput alk. 34€

Esityksen kesto 1h 45 min.
Tila on esteetön. 
Ikäsuositus +13v.

Kaupunginteatterin ryhmämyynti
(09) 3940 422

ma–pe klo 9–16

TUTUSTU KAUPUNGINTEATTERIN TURVALLISUUSOHJEISIIN TÄSTÄ

VÄLIAIKATARJOILU ENNAKKOTILAUKSELLA

Osta liput

Helsinki noir - näytelmät Kapsäkissä

Helsinki noir - näytelmät Kapsäkissä

Stella Polariksen tummanpuhuvat kokoillan rikosnäytelmät tuovat mustan huumorin ja murhaavaan jännittävät tapahtumat Kapsäkin näyttämölle. Ja tietysti yleisö on kutsuttu mukaamme ratkomaan rikosta!

Esityksen kesto n. 1h 45 min (sis. väliajan)

Pe 13.11. klo 19
Näyttelijät: Jussi Vatanen, Ushma Karnani, Antti Laukkarinen, Outi Mäenpää, Pihla Penttinen. Muusikkona Jouni Kannisto. 

To 26.11. klo 19 Peruttu 
Näyttelijät: Tiina Pirhonen, Miiko Toiviainen, Elina Stirkkinen, Micke Rejström, Outi Mäenpää. Muusikkona Topi Korhonen. 

La 12.12. klo 19 Peruttu
Näyttelijät: Sari Siikander, Teijo Eloranta, Jussi Vatanen, Tiina Pirhonen, Pihla Penttinen. Muusikkona Topi Korhonen. 

ESITYSPAIKKA:
Musiikkiteatteri Kapsäkki
Hämeentie 68, 00550 Helsinki

Liput: 38/32€
Show&Dinner:
 82€
Lisäkyselyt ja ryhmämenukyselyt suoraan bistrok@marcante.fi

Osta liput

Impron Jouluspektaakkeli

Impron Jouluspektaakkeli

Täysin ennennäkemätön improvisoitu esitys, jonka esiintyjät luovat striimikatsojien avustuksella. Pikkujoulukauden herkullisin yllätyspaketti, joka on kuin suklaarasia, jonka saat avata jo ennen joulua – ja joka sisältää vain ne parhaimmat konvehdit!
 
Esitykset 8.12. ja 16.12. klo 19.
 
Näyttelijät: 
Teijo Eloranta, Mikko Penttilä, Micke Rejström, Sari Siikander, Elina Stirkkinen, Jussi Vatanen
Muusikot:
Jouni Kannisto, Topi Korhonen
Valoimprovisoijat:
Ainu Palmu, Jyri Suominen

STREAM-Lippu
12,50€

HUOM! Livekatsojien osalta osallistuminen ainakin 8.12. esitykseen joudutaan perumaan yleisötilaisuuksien rajoitusten vuoksi. Lipunostaneisiin ollaan yhteydessä Karanteeniteatterin ja Tiketin osalta mahdollisimman pian. 

Esitys lähetetään Tiivistämöstä, Suvilahdessa.
 

Osta liput

Tiina Pirhonen, Pihla Penttinen & Outi Mäenpää. Kuva Ville Maali.

”Suomalaiset pelkäävät virheiden tekemistä niin että lamaantuvat.”

Improvisaatioteatteri Stella Polariksen esityksissä mokailu on vain hyväksi, ja samaa ajatusta he vievät työpaikoille. Nyt 30 vuotta täyttävän improvisaatioteatteri Stella Polariksen jäsenet muistelevat teatterin vaiheita ja improvisaation kehittymistä.

Kuvassa Tiina Pirhonen, Pihla Penttinen & Outi Mäenpää. Kuva Ville Maali/HS. 
Helsingin Sanomat 11.09.2020.

LUE KOKO ARTIKKELI TÄSTÄ

 

Stella Polariksen tarina - kirja myynnissä!

Stella Polariksen tarina - kirja myynnissä!

Stella Polariksen tarina - ja sen merkityksestä suomalaiselle improvisaatiolle nyt myynnissä!

Kirja on kurkistus Stella Polariksen treenisaleille, väliajalle ja esiintymismatkoille – tarina siitä, miten Suomi sai ensimmäisen ammattimaisen improvisaatioteatterinsa ja mihin se on johtanut. 

”Tässä kirjassa kuullaan miksi Stella Polaris on niin ihana, ja miksi heidän kurssinsa täyttyvät aina niin nopeasti”
Meri Parkkinen, kirjailija

Broholmen13 verkkokauppaan: TILAA TÄSTÄ 

 

Pyydä tarjous