Olemme kutsumusammatissa

Vuodesta 1990 lähtien Stella Polariksen improvisoidut esitykset ovat tuoneet iloa, vakuuttavuutta ja viihteen huippuosaamista satojen yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin ympäri Suomea.

Esityksen inspiraation lähde on aina yleisö, ja annetuista aineksista alkaa luovuuden ilotulitus.

Valitse omasi uudistuneesta tarjonnastamme.

Impron ilotulitus
Improvisaation juhlaa: tarinoita, lauluja, hahmoja… mitä ikinä toivotte. Yleisön ehdotuksista ennen näkemättömiä kohtauksia. Stella Polariksen klassikoksi muodostunut esitysmuoto, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Kesto: 30-60 min

Improvisoitu näytelmä
Virtuoottinen, täysin improvisoitu juonellinen näytelmä yleisön valitsemista lähtökohdista. Kokoillan näytelmät ovat vuosia olleet Stella Polariksen osaamisen huipputaidonnäyte.
On myös mahdollista valita näytelmälle tyylilaji kuten dekkari, romanttinen komedia tai musikaali.
Kesto: Pienoisnäytelmä n. 1 tunti
Kokoillan näytelmä n. 2 tuntia, sisältäen väliajan

Impro jukebox
Haluatko kuulla lempilaulusi, jota ei vielä ole sävelletty? Haluatko omistaa serenadin rakkaallesi? Tarvitseeko yrityksesi uuden tunnusmusiikin? Nyt se on mahdollista! Stella Polariksen hurjapäiset improvisoijat kajauttavat improjukeboxista tarvittavat enkelikuorot, mulliköörit, rock´n´rollit, oopperat, räpit, rumbat, musikaalit, ja persjalkahumpat, mitä nyt yleisö keksiikään ehdottaa. Varaa taskut täyteen markkoja ja pistä improjukeboxi soimaan.
Kesto: 30-60 min

Show and dinner
Dinneri löytyy, mutta mistä show?
Ei hätää! Stella Polaris juontaa, musisoi ja viihdyttää, ja ikimuistoinen ilta on valmis. Improvisoiden, tottakai!
Kesto: Tilaajan toiveen mukaan

Impromenu
Esiintyjät kiertävät pöydissä/ryhmissä ja esittävät seurueiden toivomia ”makupaloja” ruokalistalta.
Menusta löytyy lyhyitä alkupalaimproja, tuhdimpia pääruokatarinoita sekä kevyitä jälkiruokalauluja. Yleisö pääsee kokemaan impron magian läheltä. Sopii erityisesti tilaisuuksiin, joissa ei ole esiintymislavaa tai missä ihmiset ovat jakautuneet useisiin eri tiloihin.
Kesto: Tilaajan toiveen mukaan

Mieletön historia
Esitämme improvisaation keinoin yrityksenne/päivänsankarin menneen, nykyhetken ja tulevan. Totuuteen nojaten, mutta railakkaasti taiteellisin vapauksin tulkittuna.
Sopii mainiosti yritysten/henkilöiden vuosijuhliin, eläkejuhliin jne.
Kesto: n. 1 tunti

Paripeli
Stella Polariksen improvisoijat lainaavat hahmot yleisöltä romanttiseen kohtaamiseen. Näin alkaa esitys, jossa tavataan, rakastutaan, riidellään ja sovitaan. Uskallatko laittaa oman lusikkasi tähän soppaan? Koe yhden illan aikana kaikki
ne tunteet mitä rakastuminen tuo tullessaan.
Paripeli: leikki, joka voisi olla totta.
Kesto: n. 1 tunti

Vauvasta vaariin
Ikimuistoista ohjelmaa koko perheelle (tai vaikka koko suvulle). Hyvän mielen tarinoita, leikkejä ja lauluja kaikenikäisille. Tärkeintä on yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Soveltuu mainiosti tilaisuuksiin, joihin osallistutaan koko perheen voimin.
Kesto: n. 1 tunti

Teatterivierailut
Kokoillan improvisoitu näytelmä, perhedraama, dekkari, romanttinen komedia tai musikaali, teidän teatterissanne. Stella Polaris esiintyy ilolla, ympäri Suomea.
Kesto: n. 2 tuntia, sisältäen väliajan

Kouluille
Improvisaatioesitys, jossa lapset/nuoret saavat konkreettisesti osallistua kohtausten rakentamiseen. Esitys muokkauttuu kaikille kouluasteille sopivaksi. Esitämme improvisoituja tarinoita ja kohtauksia, sekä avaamme työtapaamme: miten luomme turvallisen ilmapiiri kaikille, jotta voimme toimia ja onnistua yhdessä?Toiminnallisilla harjoitteilla saadaan aikaan konkreettinen muistijälki.Soveltuu hyvin myös vanhempainiltoihin.
Kesto: n. 45 min.
Max. 50-80 oppilasta/esitys (katsojien iästä riippuen)

 


Olemme kutsumusammatissa. Tulemme aina, kun kutsutaan.

Pyydä tarjous tilausesityksestä

Aika*

Paikka*

Tapahtuman teema*

Esitystilan kuvaus

Ohjelman haluttu pituus*

Yleisömäärä*

Toiveita esityksestä

Nimi*

Yritys

Puhelin*

Sähköposti*