Kurssit

Haluaisitko kokeilla improvisaatiota?  Pelkäätkö esiintymistä?  Onko yhteistyö takkuista?  Vältätkö mokaamisen pelossa uusia asioita?  Miltä tuntuisi käydä oman mukavuusalueen ulkopuolelle?  Haluatko tulla rohkeammaksi?

Stellan Polariksen kursseilla sinun mahdollista tutkia näitä asioita osaavien kouluttajien turvallisessa ja miellyttävässä ilmapiirissä.


 

Kurssit:

 

Hannun Hyvän Mielen Musaimprokurssi


Kouluttaja: Hannu Risku
Aikataulu: 28-29.10.2017 klo 10-16
Hinta: 145 € (sis. alv 24%)
Paikka: Hippasali, Art Soppi Metsälä, Läkkisepäntie 4 00620 Helsinki

Laulu-improvisaatiossa opetellaan musiikin keinoin impron perusteita, hyväksyvää vuorovaikutusta ja läsnäoloa. Työkaluina käytetään omaa ääntä ja kehoa. Musa-impro on helppoa, hauskaa ja terveellistä ja se soveltuu yhtä lailla laulukammoisille kuin laulun rakastajillekin.

Kurssin kakkospäivänä sukelletaan musiikkityyleihin, mistä ne koostuvat ja miten niillä voi leikkiä ja improvisoida. Laulu-improvisaatio on rentouttavaa ja vapauttavaa, jossa jokainen joka laulaa on laulaja ja jossa jokainen ääni on oikein. Musiikin teoriaa ja tuntemusta ei tarvita, kansakoulun laulunumeroa ei kysytä, tärkeintä on hypätä tuntemattomaan, kuunnella ja reagoida. Ja vielä tärkeämpää on pitää hauska hetki yhdessä, ilman stressiä ja kiirettä ja tavoitteita.

 

Rentoutta esiintymiseen


Kouluttaja: Elina Stirkkinen
(täynnä) Aikataulu: 14.11. klo 17-21
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24%)
Paikka: Annankatu 31-33 D porttikongista sisäpihalle, E-rappu. Tilaan on ulko-oven vieressä ovisummeri (Suomen Näyttelijäliitto).

Kaikki jännittävät esiintymistä. Onneksi esiintymistaito on kuin mikä tahansa taito- sitä voi harjoitella ja siinä voi tulla yhä paremmaksi!

Stella Polariksen esiintymiskoulutuksessa osallistujat johdatetaan helppojen ja hauskojen harjoitteiden avulla luopumaan minä alkuisista huolista ja keskittymään olennaiseen, eli informaation välittämiseen. Osallistuminen ei vaadi mitään erityistaitoja.

Koulutus tarjoaa henkilökohtaista ohjausta ja työkaluja rennolle ja esteettömälle vuorovaikutukselle yleisön kanssa. Kurssi on tarkoitettu esiintymispelkoa poteville ja kaikille , jotka haluavat kehittää omaa ilmaisutaitoaan esiintymistilanteissa.

(täynnä) HUOM! Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lisäpäivän! 
Aikataulu: 28.11. klo 17-21
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24%)
Paikka: Annankatu 31-33 D porttikongista sisäpihalle, E-rappu. Tilaan on ulko-oven vieressä ovisummeri (Suomen Näyttelijäliitto).

 

Improvisaatio on helppoa!

Kouluttaja: Teijo Eloranta
Aikataulu: 18.-19.11. klo 11-17
Hinta: 145 € (sis. alv 24%)
Paikka: Hippasali, Art Soppi Metsälä, Läkkisepäntie 4 00620 Helsinki

Kurssilla opit teatteri-improvisaation perusasiat leikkien ja nauraen. Käymme läpi tyrmäyksen ja hyväksynnän, perehdymme statusviestintään ja tutkimme kuuntelemisen tärkeyttä luovassa työssä. Löydä ilo ja opi nauttimaan tässä hetkessä olemisesta. Todellinen hyvän mielen kurssi – eikä edellytä mitään erityistaitoja! Sopii myös kokeneemmillekin.

Teijo Eloranta on ollut improvisaatioteatteri Stella Polariksen jäsen vuodesta 1994. Hän on opettanut improvisaatiota TeaK:ssa, Nätyllä, lukuisissa ammattiteattereissa ja erilaisissa yhteisöissä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

 

 

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssi*

Ajankohta*

Aikaisemmin käydyt improkurssit / miksi kurssille*

Nimi*

Osoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelin*

Sähköposti*

Captcha*
captcha