Päivämäärä: 3 / Jun / 2017
Aika: 10:00-16:00
Osoite: Annankatu 31-33
Puhelin: 050 573 7004

Iloa improlaulusta, ääni-ja lauluimprovisaatiokurssi

Kouluttaja: Jouni Kannisto

Aika: 3-4.6.2017
Hinta: 145 € (sis. 24% alv), (max 16 osallistujaa)
Paikka: Näyttelijäliiton harjoitustila, Annankatu 31-33 D porttikongista sisäpihalle, E-rappu. Tilaan on ulko-oven vieressä ovisummeri (Suomen Näyttelijäliitto).

Kurssi soveltuu kaikille, joilla on avoin mieli, halu heittäytyä ja käyttää omaa ääntään – sekä musiikin tai äänen kanssa jo työskenteleville että vasta-alkajille.
Lähestymme hyväksyvän vuorovaikutuksen perusteita musiikki-improvisaation kautta. Kurssilla keskitymme hauskaa pitäen yhdessä tekemiseen ja tutustumme ryhmänä erilaisiin musiikki- ja ääni-improvisaatiotekniikoihin. Pyrimme toisten kuuntelemista opettelemalla turvalliseen ja rentoon läsnäoloon, nautinnolliseen äänenkäyttöön ja vapautumiseen virheiden pelosta.

Kaikki osaavat improvisoida ja olla luovia. Meissä kaikissa on musiikkia ja tarinoita sisällämme ja erilaisten ääni-harjoitteiden kautta teemme havaintoja, mitä kaikkea omien ja muiden ideoiden hyväksymisen ja eteenpäin viemisen kautta voi saavuttaa. Opettelemme helppoja tapoja luoda musiikkia yhdessä, myös ainoastaan omaa ääntämme käyttäen.

Jouni Kannisto on vuodesta 1999 toiminut improvisoijana Stella Polariksessa ja lähes yhtä pitkään erikoistunut a cappella -musiikkiin ja sen opettamiseen Lauluyhtye Club For Fiven laulajana.

 

 

Ilmoittaudu:

Kurssi*

Ajankohta*

Aikaisemmin käydyt improkurssit / miksi kurssille*

Nimi*

Osoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelin*

Sähköposti*

Captcha*
captcha